Bez ozlijeđenih

Filmska potjera kod Karlovca. Migranti otuđili autobus, lovila ih policija pa iskočili iz vozila

P. N.

PU Karlovac

PU Karlovac

Dok se autobus kretao iz smjera Cetingrada prema Slunju, vozilo su zamijetili policajci i pokušali ga zaustaviti, ali neuspješno. 



Prema informacijama iz Policijske uprave karlovačke policijski službenici iz Slunja provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Sirije zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.


Danas rano ujutro u Pašinom Potoku dvojica migranata otuđila su parkirani autobus karlovačkih registarskih oznaka. Dok se autobus kretao iz smjera Cetingrada prema Slunju, vozilo su zamijetili policajci i pokušali ga zaustaviti. Vozač autobusa nije se zaustavljao te su ga službenici pokušali zaustaviti u pokretu.


Uz to, uključili su zvučne i svjetlosne signale.


Zaboravili ručnu pri zaustavljanju 




Ilegalni migranti zaustavili su vozilo u Nikšiću te počeli trčati, nakon čega se autobus nastavio kretati i to unatrag. Autobus je udario službeno policijsko vozilo, koje je lančanom reakcijom udarilo u drugu službeno vozilo.


Policija je ubrzo uhvatila dvojicu muškaraca iz autobusa te utvrdila da se radi o državljanima Sirije i ilegalnim migrantima.


U ovom događaju nema ozlijeđenih osoba, već je samo napravljena materijalna šteta.