Slavlje

Bernardić nije mogao dobiti bolji poklon za rođendan: ‘Izabrali ste nadu umjesto straha. Normalnu Hrvatsku’

P. N.

Foto Igor Soban / PIXSELL

Foto Igor Soban / PIXSELL

Sretan sam što pripadam ovoj velikoj i važnoj obitelji, koja je u službi napretka, jednakosti i slobode. Jednostavno u službi čovjeka. To je ono što su naše vrijednosti. Za to se borimo i u to vjerujemo. Bilo je lijepih trenutaka u mom životu. Ovo je jedan od njih, dodao je



Davor Bernardić nije mogao dobiti bolji poklon na današnji rođendan, a u Tvornici je dočekan pjesmom “Happy Birthday”. Uz to se skandiralo i “Pobjeda, pobjeda”.


– Neizmjerno sam sretan i želim zahvaliti svim građanima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su dali svoj glas novom predsjedniku Zoran Milanoviću. Hvala svim strankama koje su ga podržale, svima vama koji ste ugradili svoj doprinos u tako važnu pobjedu za Hrvatsku. Ovo je i vaša pobjeda. Hvala svim građanima koji su izabrali nadu umjesto straha, budućnost umjesto prošlosti, koji su izabrali normalnu Hrvatsku umjesto Hrvatske podjela. Vi ste dio te bolje i uspješnije Hrvatske. Danas sam ponosan jer ovo je pobjeda Zorana Milanovića, SDP-a i naših partnera, rekao je Bernardić, dodajući da danas pred sobom vidi pobjednike, zajedništvo i snagu.


– Sretan sam što pripadam ovoj velikoj i važnoj obitelji, koja je u službi napretka, jednakosti i slobode. Jednostavno u službi čovjeka. To je ono što su naše vrijednosti. Za to se borimo i u to vjerujemo. Bilo je lijepih trenutaka u mom životu. Ovo je jedan od njih, dodao je, najavivši konačnu pobjedu na parlamentarnim izborima.




– Naš predsjednik ne izvikuje prazne domoljubne fraze pod kojima je Hrvatska pokradena. On ne priziva prošlost, nego govori istinu.