Bandić zahvalio navijačima na dočeku: Zagrepčani su bili na visini zadatka, kao i cijela Hrvatska

Hina

snimio Davor Kovačević

snimio Davor Kovačević

"Svi kao jedan izrazili smo poštovanje i zahvalu našim junacima iz Rusije, koji su na Svjetskom nogometnom prvenstvu na impresivan način ostvarili povijesni rezultat, dostojanstveno predstavljali boje Hrvatske, pokazali svoju nogometnu i ljudsku veličinu, bili ambasadori Hrvatske kakve samo poželjeti možemo...”



ZAGREB – Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je u ponedjeljak kasno navečer zahvalu svim navijačima za dostojanstven, ali i emotivan doček hrvatskih nogometnih reprezentativaca, a nadležnim institucijama i službama na besprijekorno odrađenom poslu kako bi organizacija dočeka prošla u savršenom redu.


Doček viceprvaka svijeta na ruti od Zračne luke Dr. Franjo Tuđman do Trga bana Josipa Jelačića bio je, ističe gradonačelnik, neponovljiv i veličanstven događaj.


“Svi kao jedan izrazili smo poštovanje i zahvalu našim junacima iz Rusije, koji su na Svjetskom nogometnom prvenstvu na impresivan način ostvarili povijesni rezultat, dostojanstveno predstavljali boje Hrvatske, pokazali svoju nogometnu i ljudsku veličinu, bili ambasadori Hrvatske kakve samo poželjeti možemo”, ističe Bandić.




Naglašava da su “na visini zadatka” bili i Zagrepčani, kao i navijači iz cijele Hrvatske i dijaspore – “svojim dolaskom, iskazanim dostojanstvom i emocijama”.


“Hvala vam od srca. Hvala svima koji su pomogli da ova zahtjevna organizacija prođe u savršenom redu, svim nadležnim institucijama, djelatnicima hitnih službi, policije, osiguranja, svim komunalnim i drugim službama koje su svoj posao odradile besprijekorno”, poručuje Bandić zaključujući kako u svakodnevnom životu svi moramo biti svjesni značaja uspjeha Vatrenih „i njihove poruke koju su poslali – uz puno rada, odricanja i iznad svega zajedništva svaki cilj je dostižan”.