Voditeljica noćnog kluba

Zadarska madame podvodila svoju plesačicu po jahtama za 8.000 kuna po klijentu

Portal Novilist.hr

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto arhiva

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto arhiva



Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjom hrvatskom državljankom koju se osnovano sumnjiči da je počinila kazneno djelo prostitucije.


Sumnjiči se da je s ciljem ostvarivanja protupravne imovinske koristi, u večernjim satima 25. rujna organizirala i dogovorila pružanje seksualnih usluga na plovilu klijenata na zadarskom području, za novčani iznos od 8.000 kuna, podvodeći 30-godišnju hrvatsku državljanku.


Naime, ista je kao voditeljica noćnog kluba u Zadru s gostima kluba ugovorila pružanje seksualnih usluga podvodeći zaposlenicu kluba koja je bila zaposlena kao plesačica.




U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga Suca istrage Županijskog suda u Zadru, izvršena je pretraga noćnog kluba te stambenog prostora kojega koriste.


Tom prilikom zatečen je 29-godišnji hrvatski državljanin kod kojeg je u kući u kojoj stanovao zajedno sa ženskim osobama pronađen pištolj kalibra 7,62 milimetra sa streljivom te manja količina hašiša.


Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, ženska osoba u dobi od 22 godine sinoć je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Prostitucija privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je protiv 30-godišnjakinje podnesen optužni prijedlog zbog Odavanja prostituciji, a protiv 29-godišnjaka podnesen je optužni prijedlog zbog neovlaštenog posjedovanja droge i oružja.