Prevozio migrante

ZAUSTAVLJEN KOD KORENICE Zagrepčanin u kombiju pokušao prokrijumčariti 30 Pakistanaca i Indijca

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Njega je u srijedu, 4. srpnja u Vranovači kod Korenice zaustavila policija, koja je u tovarnom prostoru kombija zatekla 30 državljana Pakistana i jednog državljanina Indije, za koje je utvrđeno da su nezakonito prešli državnu granicu



GOSPIĆ Ličko-senjska policija uhitila je 36-godišnjeg Zagrepčanina koji je u srijedu u kombiju kod Korenice prevozio 30 migranata iz Pakistana te jednoga iz Indije, za koje je utvrđeno da su nezakonito ušli u Hrvatsku.


 U policiji kažu da su u suradnji s Ravnateljstvom policije dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.


 Njega je u srijedu, 4. srpnja u Vranovači kod Korenice zaustavila policija, koja je u tovarnom prostoru kombija zatekla 30 državljana Pakistana i jednog državljanina Indije, za koje je utvrđeno da su nezakonito prešli državnu granicu.




 On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.