Prijevara teška 122.000 kuna

Ugradili stolariju u Malinskoj, ali posao nisu uspjeli naplatiti: Kaznena prijava protiv voditelja jedne tvrtke

P. N.

Radovi su izvedeni na objektu u izgradnji u Malinskoj  / Snimio Marko GRACIN

Radovi su izvedeni na objektu u izgradnji u Malinskoj / Snimio Marko GRACIN

Tijekom travnja je građevinska tvrtka naručene poslove i odradila, no, novac im za radove u vrijednosti 122. 000 kuna 50-godišnjak kao odgovorna osoba tvrtke s područja Primorsko-goranske županije nikada nije isplatio

 Služba za gospodarski kriminalitet i korupciju Policijske uprave primorsko-goranske provela je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare u gospodarskom poslovanju. Policija ga sumnjiči da je kao odgovorna osoba tvrtke s područja Primorsko-goranske županije, s ciljem da ostvari protupravnu imovinsku korist, u veljači ove godine ugovorio građevinske poslove (ugradnja stolarije) s tvrtkom s područja otoka Krka na objektu u izgradnji u Malinskoj.

Tijekom travnja je građevinska tvrtka naručene poslove i odradila, no, novac im za radove u vrijednosti 122. 000 kuna 50-godišnjak nikada nije isplatio.


Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare u gospodarskom poslovanju, policija je protiv osumnjičenog 50-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu.