Stravično ubojstvo

Ubijena majka sedmoro djece: Za ubojstvo osumnjičen muž. Žena je ubijena pa spaljena

P. N.

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

"To je bilo oko 1 sat, susjeda preko puta je počela vrištati. Otišla sam se odmoriti jer sam se vratila iz noćne smjene, ali sam čula susjedu kako vrišti da kuća od L. gori. Brzo sam odmah nazvala 112, dobila vatrogasce, a oni su obavijestili policiju", rekla je novinarima susjeda ubijene.



Stravično ubojstvo dogodilo se u Marinu Selu u blizini Lipika. Ubijena je žena stara 49 godina, Marijanka L., majka sedmoro djece. Za ubojstvo je osumnjičen Željko L., njezin suprug.


Tijelo ubijene žene pronašla je policija. Prema dosadašnjim informacijama, nesretna žena je ubijena, a potom u kući zapaljena.


Prema neslužbenim informacijama, suprug ubijene osumnjičen za ubojstvo već je uhićen. Navodno se skrivao nedaleko od mjesta zločina.




Prema informacijama koje su novinarima prenijeli susjedi ubijene, ubojstvo se dogodilo danas oko 13.00 sati.


“To je bilo oko 1 sat, susjeda preko puta je počela vrištati. Otišla sam se odmoriti jer sam se vratila iz noćne smjene, ali sam čula susjedu kako vrišti da kuća od L. gori. Brzo sam odmah nazvala 112, dobila vatrogasce, a oni su obavijestili policiju”, rekla je novinarima susjeda ubijene.


Supružnici iz unesrećene kuće, tvrde susjedi, bili su “kao i svaka obitelj”: “Jedanput dobro, drugi put grozno. Nekad viču jedno na drugo, nekad nisu. Nisam znala da će doći do ovoga”, kaže nam susjeda.


Policijski očevid je u tijeku.