Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 22° 1
Sutra: 22° 22° 1
23. ožujka 2019.
Prometna nesreća na Grobniku

U žestokom srazu s automobilom na Svilnom stradao motociklist iz Rijeke: "Ležao je uz ogradu i jaukao"

Snimio Silvano JEŽINA
Snimio Silvano JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 3. kolovoz 2018. u 23:07 2018-08-03T23:07:35+02:00

Nesreća se, po prvim saznanjima s mjesta udesa, dogodila kada je motociklist, upravljajući “hondom” u smjeru Orehovice, izlaskom iz oštrijeg desnog zavoja prešao na lijevu stranu ceste

RIJEKA Tridesetjednogodišnji motociklist, s adresom na riječkom području, hitno je prebačen u bolnicu nakon što je večeras oko 20.30 sati nastradao u prometnoj nesreći na Svilnom. Težina njegovih ozljeda nije poznata, no informacije s mjesta događaja kazuju da mu život ipak nije u opasnosti.

Nesreća se, po prvim saznanjima s mjesta udesa, dogodila kada je motociklist, upravljajući “hondom” u smjeru Orehovice, izlaskom iz oštrijeg desnog zavoja prešao na lijevu stranu ceste. U tim trenucima udario je u automobil “dacia sandero”, riječke registracije, što je dolazio iz suprotnog smjera. Sraz je bio žestok, nakon sudara motocikl se zaustavio gotovo trideset metara dalje, uz metalnu zaštitnu ogradu.

- To se dogodilo u sekundi. Samo je doletio u mene... U prvi mah sam pomislila da je nakon sudara završio u provaliji - priča nam nakon nesreće mlada vozačica “dacije”, nastanjena na Mavrincima.

- Kada sam izašla iz auta, vidjela sam da leži uz ogradu, bila sam u šoku, nisam ga ni mogla pogledati...

Vozači koji su naišli iza mene zvali su Hitnu pomoć. Nadam se da nije ozbiljno stradao, mada je jaukao od bolova - konstatirala je zabrinuta vozačica, koja nije ozlijeđena u sudaru.

Vozač “honde”, uveliko smrskane nakon sudara, imao je, srećom, na glavi kacigu.

Uzroke nesreće rasvjetljava riječka prometna policija, no prve pretpostavke kazuju da je motociklist vozio “neprilagođenom brzinom”.

Snimio Silvano Ježina

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown