Užas u Međimurju

Trudnica ostala bez obje noge: ‘U zadnji čas sam odgurnuo kolica s bebom, za nju je bilo prekasno’

Portal Novilist.hr

Ilustracija / Foto Damir Škomrlj

Ilustracija / Foto Damir Škomrlj



KURŠANEC Trudnica (21) koju je u Kuršancu u subotu oko 20.40 sati pregazio pijani 38-godišnji vozač, na liječenju je u Županijskoj bolnici Čakovec. Od siline udara na mjestu nesreće teško je ozlijeđena, javlja Večernji.


– I druga noga joj je također ozlijeđena, ali liječnici su ju uspjeli spasiti. Trebat će još ići na operaciju,  kazao je za Večernji danas oko 10 sati suprug ozlijeđene žene. 


No, jutros je policija izvijestila da su joj zbog teških ozlijeda opasnih po život morali na kraju amputirati obje noge.  Suprug je za Večernji list ispričao i kako je došlo do nesreće:




– Šetali smo se po ulici kad je prošla vrućina. Ja sam gurao kolica u kojem je bio četverogodišnji sin i vidio sam auto kako juri prema nama.


Odgurnuo sam kolica da spasim dijete, ali ženu nisam uspio. Udario je u nju i stisnuo na betonsku ogradu. Nakon toga je pobjegao, kaže.


U selu kažu da je u pozadini nesreće prijašnji sukob dviju romskih obitelji. Nakon nesreće vozač je pobjegao i sklonio se u kući i tu dočekao policiju, piše Večernji.