Užas kraj Koprivnice

TRUDNA RIJEČANKA NOŽEM UBILA PARTNERA Stravično ubojstvo samohranog oca troje djece

P. N.

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Žena je u pratnji policije primljena u bolnicu zbog ozljeda ruke u kojoj je držala kuhinjski nož. Zločin je počinila pred dvoje malodobne djece 



Koprivnička policija jutros je potvrdila kako je provela kriminalističko istraživanje nad ženom rođenom 1990. godine zbog sumnje da je počinila ubojstvo te će protiv nje biti podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.


Policija sumnja da je žena jučer oko 16.30 sati u Goli kod Koprivnice, u sobi obiteljske kuće u Ulici Pavleka Miškine, kuhinjskim nožem zadala više ubodnih rana nevjenčanom suprugu Dejanu Slivaru (46) od kojih je na mjestu preminuo, piše portal Podravski.hr.


Osumnjičena je ozlijeđena i prevezena u koprivničku Opću bolnicu, gdje je zadržana na liječenju uz nadzor policijskih službenika. Neslužbeno doznajemo kako se radi o ozljedi ruke u kojoj je držala nož kojim je izbola nevjenčanog partnera. Muškarac se, po svemu sudeći, očajnički branio od suludih nasrtaja.




Da stvar bude još gora, osumnjičenica je u visokom stupnju trudnoće i trebala je uskoro roditi.


– Mogu potvrditi da je u bolnicu sinoć primljena ozlijeđena ženska osoba koja je tu stigla u pratnji policije. Trenutačno je zbrinuta na odjelu, koji je pod policijskim nadzorom – potvrdio je jutros dr. Mato Devčić, ravnatelj Opće bolnice u Koprivnici za portal Podravski.hr.


Dejan Slivar otac je troje malodobne djece čija je supruga preminula prije pet godina. Žena (27), inače Riječanka, bila je njegova nevjenčana partnerica s kojom se upoznao prije dvije godine.


Užasno ubojstvo, prema neslužbenim informacijama, dogodilo se u obiteljskoj kući pred očima dvoje najmlađe Slivarove djece. Treće, najstarije dijete pozvalo je hitnu i policiju i čini se kako nije svjedočilo samom zločinu.


Policija je na mjesto užasa stigla jučer oko 17.40 sati, ali žena ih nije pustila u kuću pa su morali provaljivati. Prizor koji su tamo zatekli doslovce ih je šokirao. Muškarac je nepomično ležao u lokvi krvi, izmasakriran kuhinjskim nožem, a djeca su bila u tolikom šoku da su se nekontrolirano tresla. Kako se može čuti iz istražiteljskih krugova, motiv strašnog ubojstva vjerojatno je patološka ljubomora.Slivarova djeca uza suglasnost Centra za socijalnu skrb sinoć su zbrinuta u kući njegova brata u Goli, inače poznatog koprivničkog mesara. Pod stalnim su nadzorom socijalnih službi i pružena im je stručna pomoć.