Trovanje plinom?

TRAGEDIJA U ČEPINU Trojica radnika poginula tijekom radova na kanalizaciji

Hina

Foto Davor Javorovic/PIXSELL

Foto Davor Javorovic/PIXSELL

Na pitanje je li točno, kao što su prenijeli neki portali, da je do nesreće došlo jer je jedan radnik pao u kanalizacijski otvor te se pretpostavlja da su ostali željeli pomoći kolegi, ali su ih najvjerojatnije omamili plinovi te su i oni nastradali, Premec je odgovorio da je očevid još uvijek u tijeku

 Umro je i treći radnik stradao u utorak u nesreći tijekom čišćenja kanalizacije u Čepinu kod Osijeka, potvrdio je za Hinu zamjenik ravnatelja Kliničkog bolničkog centra Osijek (KBCO) Vlatko Kopić koji je rekao da su se liječnici od dolaska ozlijeđenoga borili za njegov život, ali nažalost nisu uspjeli. Kako je rekao Kopić učinjeno je sve što se moglo, ali nažalost stradali radnik je umro. Na pitanje li je riječ o djelatniku čepinske komunalne tvrtke Urednost ili osječkog Vodovoda, jer su radili timovi iz tih dviju tvrtki, Kopić je rekao da se radi o radniku osječkog Vodovoda.

U utorak oko 11 sati u prepumpnoj stanici kanalizacije koja se nalazi na križanju ulica Papuk i Kalničke u Čepinu tijekom radova na kanalizaciji dogodila se nesreća u kojoj su poginula dvojica radnika- jedan iz osječke tvrtke Vodovod i drugi iz čepinske komunalne tvrtke Urednost.


Tri ozlijeđene osobe su odvezene u KBC Osijek, od kojih je jedan predvečer umro.


NOVO 19.20  Prema posljednjim informacijama, preminuo je i treći radnik.




ČEPIN U teškoj nesreći koja se dogodila tijekom radova na kanalizaciji u Čepinu kod Osijeka poginuli su jedan djelatnik osječke tvrtke Vodovod i jedan djelatnik čepinske komunalne tvrtke Urednost, a još trojica radnika (jedan iz Urednosti i dvojica iz Vodovoda) su ozlijeđena i nalaze se na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek.


Do nesreće je došlo u prepumpnoj stanici kanalizacije koja se nalazi na križanju ulica Papuk i Kalničke, potvrdio je Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.


Na pitanje je li točno, kao što su prenijeli neki portali, da je do nesreće došlo jer je jedan radnik pao u kanalizacijski otvor te se pretpostavlja da su ostali željeli pomoći kolegi, ali su ih najvjerojatnije omamili plinovi te su i oni nastradali, Premec je odgovorio da je očevid još uvijek u tijeku.


»Policijski službenici razgovaraju sa svjedocima, a očekujemo i izjave stručnjaka kako bismo utvrdili što se zaista dogodilo. Čim budemo znali više detalja o tome ćemo obavijestiti javnost, rekao je Premec.