Detalji zločina

Supružnici pali na poligrafu i priznali ubojstvo žene u Sibinju: No policiji još ne žele otkriti gdje su sakrili njeno tijelo

Hina

Policija i HGSS pretražuju sve moguće lokacije na kojima bi mogli pronaći nestalu ženu. Prema informacijama Jutarnjeg lista, ronioci su pretraživali i korito Save, a potraga je usmjerena i na okolne šume i oranice



Supružnici uhićeni zbog ubojstva 47-godišnje Zorice Fadljević iz Sibinja navodno su u policiji priznali ubojstvo, ali im nisu htjeli reći gdje su nakon zločina sakrili njeno mrtvo tijelo, piše u ponedjeljak Jutarnji list.


Supružnici S. K. (60) i M. K. (62) iz sela Šumeće kod Slavonskog Broda završili su u istražnom zatvoru zbog sumnje da su ubili 47-godišnju Zoricu Fadljević iz Sibinja. Policija i Županijsko državno odvjetništvo sumnjiče ih za ubojstvo, iako tijelo žene za koju drže da je njihova žrtva još nije pronađeno, navodi dnevnik.


Podsjetimo, Zorica Fadljević je nestala 18. studenoga u kasnim poslijepodnevnim satima nakon što se kod bolnice u Slavonskom Brodu sastala s tada nepoznatom ženom.




Kako je za 24 sata izjavio njezin suprug Drago, njih su dvoje taj dan oko 17 sati došli pred bolnicu. Zorica se sastala s tom ženom, a on ih je promatrao iz daljine i vidio da razgovaraju, pri čemu je ta druga žena mlatila rukama.


Zatim su njih dvije zajedno otišle pješice prema drugom kraju bolnice. Na početku mu ništa nije bilo sumnjivo, ali je nakon nekog vremena ušao u krug bolnice i tražio suprugu. Nije ju našao ni u bolničkim zgradama, ni u dvorištu.


Rekao je da je tako bilo sve do 22 sata kada je zamolio jednog prolaznika da mu posudi mobitel jer on svoj nije ponio. Nazvao je kćer koja mu je rekla da je pokušala dobiti mamu, ali joj se ona ne javlja. Sljedeći dan policiji su prijavili nestanak i ubrzo je počela potraga koja je rezultirala uhićenjem supružnika iz Šumeće.


Policija i HGSS pretražuju sve moguće lokacije na kojima bi mogli pronaći nestalu ženu. Prema informacijama Jutarnjeg lista, ronioci su pretraživali i korito Save, a potraga je usmjerena i na okolne šume i oranice.


Iz policije mole građane da im jave bilo kakvu informaciju koja bi im mogla pomoći. No, pravo je pitanje na temelju čega su istražitelji zaključili da je Zorica ubijena.


Prema nekim informacijama, supružnici su navodno priznali kazneno djelo, navodno su pali i na poligrafu, ali ne žele otkriti gdje je Zoričino tijelo. Istražitelji, dakle, imaju zatvoreni krug indicija, a uhićenjem osumnjičenih cilj im je spriječiti eventualno uništavanje dokaza, ali i omogućiti proširenje istrage, donosi Jutarnji list.