Iskrvarila do smrti

Suprug ubio ženu u Zadru

Hina

Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti 53-godišnje žene koju je u Zadru ubio njezin muž hemoragijsko-traumatski šok– tj da je žena iskrvarila od udaraca



ZADAR Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti 53-godišnje žene koju je u Zadru ubio njezin muž hemoragijsko-traumatski šok– tj da je žena iskrvarila od udaraca.


Kako je izjavio glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan u tijeku je kriminalistička istraga nad 62-godišnjim mužem– ubojicom te bi on do kraja dana trebao biti odveden u pritvor.


Zadarski županijski državni odvjetnik Ivan Galović je izjavio kako će 62-godišnjak najvjerojatnije biti optužen za teško ubojstvo. Ubojica koji živi u stanu ulici Josipa bana Jelačića u naselju Voštarnica nakon ubojstva je otišao u stotinjak metara udaljenu policijsku postaju, te prijavio da je počinio zločin.




Prema policijskom izvješću tragičan događaj zbio se oko 18,45. Policija i Hitna pomoć stigli su na mjesto događaja samo koju minutu nakon njegove predaje, no ženi više nije bilo spasa.


U trenutku zločina u stanu su bili samo ubojica i njegova supruga, a punoljetni sin i kći tada nisu bili u stanu. »Nakon što je muškarac došao u policiju i izjavio da je ubio suprugu, obavili smo očevid. Na žrtvi su bile vidljive ozljede glave, rekao je županijski državni odvjetnik Ivan Galović prije dovršetka obdukcije.


Neslužbeno se doznaje da u stanu nije pronađeno ni vatreno ni hladno oružje.