Čeka se obdukcijski nalaz

STRAVIČAN SLUČAJ U MEĐIMURJU: Policija ne može identificirati leš, jer se nije odledila škrinja u kojoj je nađen

P. N.

snimio Sanjin Strukić / PIXSELL

snimio Sanjin Strukić / PIXSELL

- Uskoro ćemo vam moći podijeliti više informacija, pa i sve one brojne korake koje je policija poduzimala kako bi rasvijetlila slučaj nestanka osobe, rekao je Sokač.



– Vidite da je osoba u takvom stanju kakvom je, što da vam kažem, nije se još otopila škrinja i identitet još nije utvrđen’, rekao je načelnik Policijske uprave međimurske Ivan Sokač na novinarsko pitanje o procesu identifikacije leša koji je jučer pronađen u obiteljskoj kući u Palovcu.


U pitanju je leš ženske osobe, a sumnja se da je riječ o Jasni Dominić, djevojci rođenoj 1977. godine. Njezina sestra, stara 45 godina, uhićena je zbog sumnje da je počinila ubojstvo.


Nestanak Jasne Dominić prijavljen je još 2005. godine, a ona nije viđena još od 2000. godine. Da li je u zaista u pitanju leš Jasne Dominić utvdit će konačan nalaz obdukcije.




Načelnik Sokač nije želio odgovoriti na pitanje tko je pronašao leš, odnosno tko je prijavio da se leš nalazi u kući. Ove informacije, rekao je, važne su za provođenje istrage.


– Uskoro ćemo vam moći podijeliti više informacija, pa i sve one brojne korake koje je policija poduzimala kako bi rasvijetlila slučaj nestanka osobe, rekao je Sokač.