OŠ Fran Krsto Frankopan

Predavanje ‘Štetnost i posljedica uporaba droga’

Romana Crgol

Snimio Mladen TRINAJSTIĆ

Snimio Mladen TRINAJSTIĆ

Predavanje je održano pred pedesetak roditelja učenika škole te odgojno-obrazovnih djelatnika koji su tako dobili priliku upoznati se s načinima djelovanja droge, načine nabavljanja droge te su naposljetku upućeni i kako prepoznati tj. otkriti konzumente različitih tipova droga



KRK U prostorijama Osnovne škole “Fran Krsto Frankopan,” na Krku, u ponedjeljak je održano predavanje na temu “Štetnost i posljedica uporaba droga” u organizaciji policijskih službenika PP Krk te Službe kriminaliteta droga PU Primorsko-goranske. 


Predavanje je održano pred pedesetak roditelja učenika škole te odgojno-obrazovnih djelatnika koji su tako dobili priliku upoznati se s načinima djelovanja droge, načine nabavljanja droge te su naposljetku upućeni i kako prepoznati tj. otkriti konzumente različitih tipova droga.


Policijski službenici dali su nekoliko korisnih savjeta kako postupiti u slučajevima sumnje i otkrivanja zloupotrebe droga, a naglasili su i kako ovisnost ne predstavlja samo problem pojedinca ili njegove uže obitelji, nego problem cjeloukupne zajednice.