Nepopravljiv

PIJANI RIJEČKI VOZAČ Ima sedam pravomoćnih presuda, zabranu vožnje do travnja 2021., ali vozi pijan kao majka

P. N.

snimio Sergej Drechsler

snimio Sergej Drechsler

Nakon zadržavanja u policiji 35-godišnjak je doveden na mjerodavni općinski sud, gdje mu je izrečena kazna zatvora i zaštitna mjera obaveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu, objavila je Primorsko-goranska policija



Riječka prometna policija zaustavila je u subotu oko 18.50 sati, u Marinićima na području Viškova, 35-godišnjeg muškarca koji je automobilom – Citroenom riječkih registracijskih oznaka – upravljao u vidno alkoholiziranom stanju. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 3,10 g/kg.


Policija je, također, ustanovila da čovjek ima važeću zabranu upravljanja vozilom B kategorije do travnja 2021. godine.


– Zbog opasnosti da će nastaviti ugrožavati sigurnost prometa na cestama 35-godišnjak je priveden u službene prostorije I. policijske postaje Rijeka do prestanka djelovanja alkohola i daljnjeg postupanja policije. Nakon zadržavanja u policiji 35-godišnjak je doveden na mjerodavni općinski sud, gdje mu je izrečena kazna zatvora i zaštitna mjera obaveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu, objavila je Primorsko-goranska policija o slučaju alkoholiziranog vozača.




Policija naglašava da je ovaj 35-godišnjak “od ranije evidentiran kao višestruki počinitelj prometnih prekršaja, za što mu je dosad izrečeno sedam pravomoćnih presuda”.