Dileri privedeni

Ovo je Maša. Tijekom vikenda pomogla je hrvatskoj policiji da zaplijeni veliku količinu droge

Hina

Dusko Marusic/PIXSELL

Dusko Marusic/PIXSELL

Preprodavači su uhićeni u subotu oko 8.50 sati, na autocesti A1, kada su policijski službenici zaustavili audi zagrebačkih oznaka, koji se kretao iz Zagreba prema Rijeci, a u kojem se nalazilo troje Zagrepčana u dobi od 31, 27 i 25 godina



Četvorica Zagrepčana, dvojica u dobi od 31 godine, 27-godišnjak i 25-godišnjak, koji su osumnjičeni za preprodaju kolaina i marihuane u ponedjeljak ujutro su nakon ispitivanja u državnom odvjetništvu dovedeni kod suca istrage Županijskog suda u Puli, potvrdila je istarska policija.


Od njih je, kako je policija izvijestila u nedjelju, zaplijenjeno 2,1 kilograma kokaina, 10,2 kilograma marihuane, četiri kilograma praškaste materije za povećanje mase droge te oko 330 tisuća kuna koje potječu od prodaje droge.


Preprodavači su uhićeni u subotu oko 8.50 sati, na autocesti A1, kada su policijski službenici zaustavili audi zagrebačkih oznaka, koji se kretao iz Zagreba prema Rijeci, a u kojem se nalazilo troje Zagrepčana u dobi od 31, 27 i 25 godina.




Zbog sumnje da se u vozilu prevozi droga, angažiran je službeni pas Maša, koji je pozitivno reagirao na prostor prtljažnika. Potom je temeljem naloga suda obavljena pretraga automobila te je u prtljažniku pronađena torba u kojoj je u više paketa bilo spakirano ukupno 8 kilograma marihuane. Posumnjavši da je sudjelovao s trojicom Zagrepčana u počinjenju kaznenog djela, u subotu je na području Zagreba policija uhitila još jednog 31-godišnjaka.


Prilikom pretrage osoba, vozila, domova i drugih prostorija u Zagrebu kojima se osumnjičeni koriste, policija je pronašla još oko 2,1 kilograma kokaina, 2,2 kilograma marihuane, 4 kilograma praškaste materije za povećanje mase droge te 330 tisuća kuna zarađenih od prodaje droge.


Dusko Marusic/PIXSELL


Dusko Marusic/PIXSELL



Dusko Marusic/PIXSELL


Dusko Marusic/PIXSELL