Nedjeljni udes kod Gospića

Nakon nesreće u Brezovom Polju ozlijeđena žena i dalje se bori za život

Marin Smolčić

Pacijentica je  i dalje životno ugrožena zbog mnogostrukih teških ozljeda nastalih uslijed prevrtanja automobila. Pod stalnim je nadzorom naših timova koji se bore za njezin život. U komi je i stanje joj je iznimno teško, kratko nas je izvijestila ravnateljica Opće bolnice Gospić 



GOSPIĆ Niti četiri dana nakon teške prometne nesreće nema bitnih promjena u zdravstvenom stanju mlade žene (33), majke petero male djece. Stradala je u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju ujutro dogodila u naselja Brezovo Polje pored Gospića.


Podsjećamo kako je njezin suprug (40) iz Donjih Pazarišta vozeći automobil marke WW golf bez vozačke dozvole, zbog neprilagođene brzine sletio s ceste. Tijekom višestrukog prevratanja automobila vozač je na mjestu poginuo, dok je njegova supruga zadobila teške ozljede opasne po život.


Hospitalizirana je u Jednici intenzivnog liječenja Opće bolnice Gospić i za sada nema promjena u zdravstvenom stanju nesretne žene. Rekla nam je to ravnateljica Opće bolnice Gospić dr. Sandra Čubelić.




-Pacijentica je  i dalje životno ugrožena zbog mnogostrukih teških ozljeda nastalih uslijed prevrtanja automobila. Pod stalnim je nadzorom naših timova koji se bore za njezin život. U komi je i stanje joj je iznimno teško, kratko nas je izvijestila ravnateljica Čubelić.


Još uvijek nisu potvrđene niti zanijekane spekulacije po kojima ozlijeđena majka petero djece očekuje i šesto dijete.