Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 19° 4
Sutra: 19° 19° 4
14. listopada 2019.
Opasnost vreba

Na Jelenju pronađene dvije ručne bombe

Ilustracija / NL arhiva
Ilustracija / NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 29. prosinac 2015. u 11:21 2015-12-29T11:21:00+01:00

Pozivom najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192 po sve opasne predmete doći će policijski službenici u civilnoj odjeći i s vozilom bez policijskih oznaka«, napominju iz Policijske uprave primorsko-goranske

RIJEKA Dvije ručne bombe pronašli su u ponedjeljak radnici  prilikom obavljanja poslova na području Jelenja, objavila je riječka policija.
Na mjestu pronalaska ubojita sredstva preuzeo je  službenik Protueksplozijskog odjela Policijske uprave primorsko-goranske, koji je utvrdio kako je riječ o ručnoj bombi M-52 i  improviziranoj ručnoj bombi.
Pronađena minsko-eksplozivna sredstva bit će uništena prema pravilima struke.
Policija nanovo poziva sve građane koji još uvijek posjeduju minsko-eksplozivna sredstva, oružje, streljivo te druge opasne predmete   da ih ne ostavljaju na javnim mjestima, šumama, kontejnerima za smeće i na bilo kojem mjestu koje je dostupno drugim osobama. 
»Pozivamo građane da   navedene predmete predaju policiji bez bojazni od ikakvih sankcija, a kako ne bi došlo do njihova aktiviranja i neželjenih posljedica građanima savjetujemo da ih ne donose sami u policijske postaje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.