Domišljati lopov

NESVAKIDAŠNJE KRAĐE Skidao kvake s vrata zgrada i stanova u Rijeci i prodavao ih

Šarlota Brnčić

Otuđene kvake  od mesinga, prodavao je kao sekundarnu sirovinu / arhiva NL

Otuđene kvake od mesinga, prodavao je kao sekundarnu sirovinu / arhiva NL

Mladića se sumnjiči da je između 9. i 11. studenoga na području Podmurvica, Podvežice i Krimeje demontirao i s ulaznih vrata zgrada i stanova otuđio kvake s pripadajućim rozetama. Otuđene predmete, većinom od mesinga, potom je prodao kao sekundarnu sirovinu



Policijski djelatnici proveli su krim istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u nesvakidašnje krađe.


Mladića se sumnjiči da je između 9. i 11. studenoga na području Podmurvica, Podvežice i Krimeje demontirao i s ulaznih vrata zgrada i stanova otuđio kvake s pripadajućim rozetama.


Otuđene predmete, većinom od mesinga, potom je prodao kao sekundarnu sirovinu. Prema do sada utvrđenom, vlasnici stanova i zgrada sveukupno su oštećeni za najmanje 2.600 kuna. Osumnjičeni 22-godišnjak je kazneno prijavljen za produljeno kazneno djelo krađe.




Kriminalističko istraživanje se nastavlja te policija poziva građane kojima su otuđeni navedeni predmeti, a to do sada nisu prijavili, da se jave u Treću policijsku postaju Rijeka, Gundulićeva 7.