Očevid i obdukcija će pokazati uzrok

Muškarac čije je tijelo pronađeno uz Mrežnice bio na Festivalu psihodelične muzike i umjetnosti

Hina



ZAGREB Mrtvo tijelo muškarca koje je jutros pronađeno na obali Mrežnice pripada 51-godišnjem muškarcu iz Samobora koji je u Primišlju kod Slunja sudjelovao na Festivalu psihodelične muzike i umjetnosti, a uzrok smrti još se utvrđuje, doznaje se u karlovačkoj policiji.


Zamjenica karlovačkog županijskog državnog odvjetnika Ljubica Fiškuš-Šumonja izjavila je Hini kako za sada nema razloga sumnjati na nasilnu smrt, jer na tijelu muškarca nisu pronađene ozljede, a i umro je, kako je rekla, “među ljudima”.


Naložila je provođenje obdukcije s toksikološkim analizama, pa je tijelo radi utvrđivanja točnog uzroka smrti prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i toksikologiju na zagrebačkoj Šalati.




U kampu uz Mrežnicu kod sela Primišlja se od 15. do 21. srpnja održava “Momento demento festival psihodelične muzike i umjetnosti”.


Mrtvo tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je jutros na obali rijeke Mrežnice u blizini mjesta Primislje kod Slunja, a u tijeku je policijski očevid.


U karlovačkoj policiji se doznaje kako je tijelo pronađeno jutros oko 7 sati, a da će se o okolnostima smrti i identitetu umrloga više moći reći nakoj očevida i obdukcije, koju je naložilo karlovačko Županijsko državno odvjetništvo.