Brutalan zločin

Mučni detalji ubojstva u Međimurju; napadao je brata i zlostavljao kćer

Portal Novilist.hr

Foto/Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto/Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Policija je zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi intervenirala prije šest ili sedam godina, a 2016. godine bio je prijavljen zbog napada na brata s kojim se svađao oko imovine



Policija je uhitila 35-godišnjaka s područja općine Mala Subotica u Međimurju zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva nevjenčane supruge (37).  Žena koja je u nedjelju u čakovečku bolnicu zaprimljena s teškim ozljedama danas je preminula.


Ozlijeđenu majku devetero djece jedan je mještanin odvezao u bolnicu u Čakovcu, gdje su se liječnici borili za njezin život, no nisu je uspjeli spasiti jer su ozljede bile preteške.


Od brojnih prekršajnih prijava uhićeni je jednom bio prijavljen i zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi. Ostalo su masovne tučnjave, krađe, nasilje prema bratu i jednoj od kćeri. U selu kažu da ga je nevjenčana supruga nedavno optužila da spolno iskorištava jednu od kćeri, što on opovrgava, piše eMeđimurje.




Policija je zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi intervenirala prije šest ili sedam godina, a 2016. godine bio je prijavljen zbog napada na brata s kojim se svađao oko imovine.


To je i posljednji put da ga je netko prijavio. Policija nije ni potvrdila niti opovrgnula jesu li, uz one od premlaćivanja, na tijelu žene uočene i ozljede nanesene nožem. To će se znati nakon provedene obdukcije.


Preminula Violeta O. majka je devetero djece, kažu u romskom naselju Piškorovcu. Mještani kažu da su znali čuti viku i galamu koja je dopirala iz kuće, a i jučer navečer nevjenčani supružnici su se, napominju, posvađali.