Tučnjava u Vinkovcima

Mladić ozlijeđen u tučnjavi bori se za život: U policiju na razgovor pozvan i sin saborskog zastupnika Culeja?

P. N.

foto: KBC Osijek

foto: KBC Osijek

Ozlijeđeni mladić iz Andrijaševaca u međuvremenu je iz vinkovačke bolnice prebačen u Klinički bolnički centar Osijek. Neslužbene informacije kažu da je u tučnjavi koja je mogla završiti kobno sudjelovalo više mladića.



U noći s utorka na srijedu, oko jedan sat i trideset minuta poslije ponoći, u Vinkovcima je došlo do teškog fizičkog obračuna, u kojem je najdeblji kraj izvukao mladić iz Andrijaševaca, za čiji su se život jučer borili liječnici u vinkovačkoj bolnici.


Informacija o ovoj tučnjavi u medijima je jučer praćena tvrdnjom da je u tučnjavi sudjelovao i sin jednog saborskog zastupnika, ali nije bilo navedeno o kojem saborskom zastupniku je riječ.


Jutarnji list jutros je neslužbeno doznao da je u jednu od vinkovačkih policijskih postaja na razgovor o tučnjavi doveden i sin saborskog zastupnika Steve Culeja.


– Prema neslužbenim informacijama, među osobama koje su zatim dovedene u policijsku postaju je i Domagoj Culej, sin saborskoga zastupnika HDZ-a Steve Culeja. Hoće li on biti pušten ili kazneno prijavljen, ako se utvrdi da je sudjelovao u toj tučnjavi, saznat će se nakon što policijski djelatnici dovrše istragu, navodi Jutarnji list.




Ozlijeđeni mladić iz Andrijaševaca u međuvremenu je iz vinkovačke bolnice prebačen u Klinički bolnički centar Osijek.


Neslužbene informacije kažu da je u tučnjavi koja je mogla završiti kobno sudjelovalo više mladića.