Stiže tim Ravnateljstva policije

Migrant ozlijeđen prilikom ‘postupanja’ policije u Gorskom kotaru, hitno prevezen u KBC Rijeka

Portal Novilist.hr

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto Reuters

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto Reuters

U KBC-u Rijeka pruža se hitna medicinska pomoć ozlijeđenom stranom državljaninu, nakon čega se očekuje više informacija o vrsti ozlijede. Migrant je pri svijesti



RIJEKA Riječka policija objavila je da je danas kasno poslijepodne na nepristupačnom području Gorskog kotara, prilikom postupanja policijskih službenika, koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija, došlo do ozljeđivanja migranta.


– U KBC-u Rijeka pruža se hitna medicinska pomoć ozlijeđenom stranom državljaninu, za kojeg se sumnja da nezakonito boravi na području Republike Hrvatske. Nakon pružanja skrbi očekujemo više informacija o vrsti ozljede. Strani državljanin je pri svijesti, objavili su iz Policijske uprave Primorsko-goranske.


Na mjestu događaja provodi se očevid te su uključene sve nadležne službe kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice događaja. 




Također, zbog navedenog događaja glavni ravnatelj policije uputit će u PU primorsko-goransku stručni tim Ravnateljstva policije kao potporu službama na terenu, kažu u riječkoj policiji.