Požeški HDZ

Još jedan HDZ-ovac pobjegao s mjesta nesreće: Udario u aute i zbrisao, prijavili ga građani

Portal Novilist.hr

Ilustracija / Photo Ivica Galovic/PIXSELL

Ilustracija / Photo Ivica Galovic/PIXSELL

Neslužbeno se saznaje da je Vukušić u Ulici dr. Franje Tuđmana udario u dva parkirana vozila i pobjegao



POŽEGA Stjepan Vukušić, član Gradskog odbora HDZ-a Požege i koordinator poslovanja tamošnje gradske tvrtke Tekija, skrivio je u petak prometnu nesreću i pobjegao s mjesta događaja. Nesreća se dogodila u Ulici dr. Franje Tuđmana u Požegi, a o udesu je, ne navodeći nikakve detalje (čak ni dob vozača), izvijestila i PU požeško-slavonska, napisavši da su naknadno pronašli osobu koja je upravljala automobilom, doznaje Telegram.


Telegram neslužbeno saznaje da je Vukušić u Ulici dr. Franje Tuđmana udario u dva parkirana vozila i pobjegao. Jedan od vlasnika vozila, čiji je automobil marke Seat bio propisno parkiran, kaže da je Vukušić udario u stražnji dio auta i odbio branik, te da visina štete utvrđuje. Još jedan automobil, marke Audi, također je udaren u blizini kafića Alo-alo u Požegi, i zahvaljujući njegovu vlasniku koji je vidio događaj, policija je pronašla Vukušića.


Zasad nije poznato nakon koliko je vremena policija pronašla Vukušića, te je li bio pod utjecajem alkohola.




Vukušić nije bio dostupan za komentar.


Dr. Željko Glavić, predsjednik Županijskog odbora HDZ Požege, potvrdio je Telegramu da zna za taj događaj, te da će večeras na sastanku Gradskog odbora HDZ-a protiv Vukušića tražiti poduzimanje odgovarajućih sankcija.


– Osuđujem takvo ponašanje”, rekao je za Telegram, dr. Glavić.


Glavić je nedavno, nakon što je Telegram otkrio priču o pijanoj kumi ministrice Gabrijele Žalac, Marijane Obradović, koja je skrivila prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju i pobjegla s mjesta nesreće na kojem je ostala teško ozlijeđena Natalija Baričević, osudio njen postupak nakon čega je isključena iz HDZ-a.