Tragedija u obiteljskoj kući

Eksplozija u Varaždinskim Toplicama: Stanar prijetio pa pustio plin, poginula jedna osoba, više ih je ozlijeđeno

Hina

Ilustracija / Snimio Silvano Ježina / NL arhiva

Ilustracija / Snimio Silvano Ježina / NL arhiva

Susjedi govore da je stanar prijetio da će dići »sve u zrak« i pustio plin. "Djelatnici Termoplina su osigurali da se ne dogodi požar ili slično", rekao je Murić

VARAŽDINSKE TOPLICE Jedna je osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno u eksploziji plina obiteljskoj kući u Varaždinskim Toplicama, koja se dogodila oko 17 sati i 30 minuta.  

Zamjenik glasnogovornice Policijske uprave varaždinske Matko Murić novinarima je na mjestu nesreće rekao da je oko 17.30 u Ulici braće Radić došlo do eksplozije u obiteljskoj kući.


 »Za sada imamo saznanja da je nekoliko osoba ozlijeđeno i jedna osoba smrtno stradala. Uzrok tragedije znat će se nakon očevida koji je počeo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja. Informacija je da se radi o eksploziji plina i djelatnici Termoplina su osigurali da se ne dogodi požar ili slično«, rekao je Murić dodavši da o ostalome ne može govoriti jer je očevid u tijeku.


 U Varaždinskim Toplicama potpuno se urušila kuća s više stanova, a susjedi govore da je stanar prijetio da će dići »sve u zrak« i pustio plin. Policija to nije željela ni potvrditi ni opovrgnuti.