Teška prometna

Dvije osobe poginule u nesreći na autocesti kod Slavonskog Broda. Automobil im je izgorio

Portal Novilist.hr

Photo Ivica Galovic/PIXSELL

Photo Ivica Galovic/PIXSELL

U osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. O rezultatima očevida policija će u ponedjeljak objaviti priopćenje



U teškoj nesreći na autocesti A3 nedaleko od Slavonskog Broda poginule su dvije osobe. Zasad je poznato da je automobil njemačkih registracija probio zaštitnu ogradu i sletio u šikaru, gdje se zapalio. Automobil je u potpunosti izgorio. 


Policija je poslala novo priopćenje vezano za nesreću koja se dogodila u nedjelju oko 15 sati, na autocesti A3, kod Bukovlja.


– Prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid na mjestu događaja, a kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći, navela je policija.




O rezultatima očevida policija će u ponedjeljak objaviti priopćenje.


Službenik Odnosa s javnošću PU brodsko posavske Krešimir Šimić nešto ranije u nedjelju dao je izjavu za medije vezano za nesreću na autocesti A3.


Kazao je kako je policija o nesreći dobila dojavu oko 15 sati.



– Odmah po dojavi policija je izašla na teren te utvrdila da je došlo do probijanja ograde i slijetanja vozila u šikaru. Na mjesto događaja izašli su odmah vatrogasci i županijska državna odvjetnica.


Nakon očevida utvrdit će se koliko je osoba smrtno stradalo. Vozilo je u potpunosti izgorjelo, tako da ne raspolažemo s informacijom koliko je osoba stradalo. Vozilo je imalo njemačke registracijske oznake. Na mjesto događaja dolazi mrtvozornik, rekao je Šimić.


Zbog prometne nesreća, promet se odvijao jednim trakom.