Doza sinjskih kafića

Daruvarac ‘bančio s mladim djevojkama bez brige i srama’: Snimljen na koncertu Mile Kitića

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Instagram Dnevna doza sinjskih kafića

Foto Screenshot Instagram Dnevna doza sinjskih kafića

"Darko Kovačević Daruvarac osumnjičen i nepravomoćno osuđen na 5 godina zatvora za brutalno premlaćivanje svoje djevojke sinoć u ložama na koncertu Mile Kitića bez ikakve brige i srama", objavljeno je na Instagram stranici Dnevna doza sinjskih kafića



SINJ Darko Kovačević Daruvarac prije samo je tri dana pušten na slobodu. Prije toga je proglašen krivim za prijetnje i brutalno premlaćivanje 18-godišnje Zadranke Lorene Gurlica., no nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, do pravomoćnosti presude u pritvoru je mogao ostati najviše mjesec dana. To je isteklo 10. veljače.


Nedavno je poručio da neće bježati i da do pravomoćnosti presude sigurno ostaje u Hrvatskoj, a ovog vikenda viđen je u izlasku u jednom sinjskome klubu, piše Slobodna Dalmacija.


Na Instagram stranici “Dnevna doza sinjskih kafića” objavljena je njegova slika s koncerta srpskog folk pjevača Mile Kitića.




Daruvarac se na fotografiji zabavlja s ekipom, a u opisu stoji:


“Darko Kovačević Daruvarac osumnjičen i nepravomoćno osuđen na 5 godina zatvora za brutalno premlaćivanje svoje djevojke sinoć u ložama na koncertu Mile Kitića bez ikakve brige i srama”


No unatoč zgražanju mnogih, Daruvarac, osuđen za premlaćivanje 18-godišnje Zadranke, zabavljao se neometano ovoga vikenda u društvu mladića, ali i djevojaka, te plesao na narodnjake.