Sukob navijača

DOGOVOREN SUKOB? Kod Dvorane mladosti se potuklo više huligana, ima ozlijeđenih i privedenih

Slavica Kleva

Mjesto gdje je došlo do fizičkog obračuna između više osoba / Snimio Vedran KARUZA

Mjesto gdje je došlo do fizičkog obračuna između više osoba / Snimio Vedran KARUZA

Na kriminalističkom istraživanju kaže policija, privedeno je vise osoba koje nisu samo s našeg, šireg riječkog područja već ima i mladića sa zagrebačkom adresom 



Ni minusi u zraku nisu spriječili grupu huligana da se ujutro na Trsatu, u blizini Dvorane mladosti potuku i vrlo brzo nakon bliskog susreta razbježe.


Policija je primila dojavu odmah iza osam sati da se grupa mladića tuče, da je došlo do fizičkog obračuna između više osoba, no, do njihova dolaska junaci su se razbježali.


Srećom kako potvrđuje policija, većih oštećenja na obližnjim lokalima i objektima nije bilo.




Već oko podneva policija je uspjela identificirati i privesti više osoba, više od njih desetak, a koje dovodi u vezu s jutrošnjom tučnjavom.


Na kriminalističkom istraživanju kaže policija, privedeno je vise osoba koje nisu samo s našeg, šireg riječkog područja već ima i mladića sa zagrebačkom adresom ali i da će nakon cjelokupne istrage izaći u javnost s osnovnim informacijama o okolnostima događaja.


Jesu li se obračunanavali navijači Dinama i Rijeke, službeno nismo dobili potvrdu ali dosadašnja istraga upućuje upravo na njih kao inicijatore sukoba. Liječničku pomoć zatražilo je šestero mladića no, za sada nema informacija da je netko teže stradao.