Stabilno stanje

DOBRA VIJEST S REBRA Najteže ozlijeđena djevojčica je dobro, liječnici optimistični oko oporavka

Hina

Foto Borna Filić / PIXSELL

Foto Borna Filić / PIXSELL

»Dvoje djece nalazi se na Odjelu dječje kirurgije, a djevojčica koja je jučer operirana u toku danas bit će iz Jedinice intenzivnog liječenja premještena u zajedničku sobu,« rekao je Karuc



Zdravstveno stanje sedmogodišnje djevojčice iz Paga, koja se liječi od ozljeda u KBC Zagreb i dalje je stabilno, doznaje se u subotu u bolnici, a ostalih troje, koji se liječe u zadarskoj bolnici, dobro su i, kažu liječnici, oporavljaju se prema očekivanjima.


Stanje sedmogodišnje djevojčice, »je stabilno, nema novih komplikacija i pogoršanja«, izjavio je danas Hini voditelj jedinice intenzivne pedijatrijske skrbi KBC-a Zagreb docent Milivoj Novak. Dodao je kako su liječnici optimistični oko njezinog oporavka.


Ona je najteže ozlijeđena od četvero djece, koju je njihov otac jedno po jedno bacio s balkona obiteljske kuće u Pagu u četvrtak, 28. veljače. Troje djece u dobi od tri, pet i osam godina, koji su na liječenju u Općoj bolnici Zadar, dobro su i oporavljaju se prema očekivanjima, potvrdio je u subotu Hini Edi Karuc, zamjenik ravnatelja zadarske bolnice.




»Dvoje djece nalazi se na Odjelu dječje kirurgije, a djevojčica koja je jučer operirana u toku danas bit će iz Jedinice intenzivnog liječenja premještena u zajedničku sobu,« rekao je Karuc.