Centar 112

Četiri motociklista u jednom danu stradala na cestama u Primorsko-goranskoj županiji

P. N.

Foto Arhiva NL

Foto Arhiva NL

Nesvakidašnja nesreća dogodila se i nedaleko Sungera u Gorskom kotaru, gdje je jedna osoba pala s konja. Nakon što su mu djelatnici HMP Delnice pružili pomoć, jahač je prevezen u KBC Rijeka na daljnju obradu



 RIJEKA Dvije su se nesreće u nedjelju dogodile na istom mjestu – kod konobe „Bajta“ na državnoj cesti Oštrovica – Meja i u obje prometne nesreće stradali su motoristi koji su pali s motora. Motorist je stradao i na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Smokvicu, a jedan je sudjelovao i u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Lovranu kod trgovačkog centra Plodine. Nakon ovih nesreća četiri osobe završile su u KBC-u Rijeka gdje im je ukazana pomoć.


Nesvakidašnja nesreća dogodila se i nedaleko Sungera u Gorskom kotaru, gdje je jedna osoba pala s konja. Nakon što su mu djelatnici HMP Delnice pružili pomoć, jahač je prevezen u KBC Rijeka na daljnju obradu.


Nešto iza podneva jučer dojavljeno im je iz PP Delnice da se u Nacionalnom parku Risnjak, kod mjesta Razloge, izgubilo dijete. No, HGSS nije morao intervenirati jer je oko 13.28 dijete pronađeno.