Novi detalji

Auto s kojim je 51-godišnjak radio dar – mar po Rijeci bio je ukraden, a sudar u centru nije mu bio jedini

Vladimir Mrvoš

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler

Utvrđeno je kako je sredinom srpnja ove godine na području Krimeje u Rijeci ukrao Peugeot kojim se koristio do jučer. Utvrđeno je kako je nakon otuđenja navedenog vozila, s istim na području Zameta u Rijeci također izazvao prometnu nesreću



Nakon provedenog očevida poznato je i više detalja o prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak na križanju Supilove i Dežmanove ulice u Rijeci.


Policajci II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim državljaninom BiH, ne samo zbog prometne nesreće već i zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela krađe. Naime, on je prije nesreće pokušao pobjeći policiji. Upravljajući ukradenim vozilom oglušio se o svjetlosne i zvučne znakove policije za zaustavljanje te bježeći policiji i povećavajući brzinu, prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, udarivši u dva parkirana osobna vozila u Dežmanovoj ulici u Rijeci.


Utvrđeno je kako je sredinom srpnja ove godine na području Krimeje u Rijeci ukrao Peugeot kojim se koristio do jučer. Utvrđeno je kako je nakon otuđenja navedenog vozila, s istim na području Zameta u Rijeci također izazvao prometnu nesreću i napustio mjesto događaja.




Otuđeni Peugeot je oduzet i bit će vraćen vlasniku, a šteta se cijeni na oko 35.000 kuna. Po završetku kriminalističkog istraživanja 51-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo krađe i predan pritvorskom nadzorniku.