Pripreme odbojkaša

Odbojkaši Rijeke u subotu organiziraju 42. Trofej Rijeke

Ivan Volarić

Velimir Liverić/Foto Arhiva NL

Velimir Liverić/Foto Arhiva NL



RIJEKA Odbojkaši Rijeke su prošloga vikenda gostovali u Novom Mestu gdje su odradili tri jake provjere uoči početka prvenstva. Poraženi su od domaćina turnira Novoga Mesta 2:1, a pobijedili su mađarski Kapošvar 2:1 i Radnik iz Bjeljine 3:0.


– Utakmice u Novom Mestu su nam bile prve pripremne ovoga ljeta i možemo s njima biti zadovoljni – kratko i jasno je rezimirao trener riječkih odbojkaša Velimir Liverić nastup u Sloveniji.


Pred Riječanima je u subotu i nedjelju novi pripremni turnir. Riječ je o 42. izdanju Trofeja Rijeka na kojem će pored domaćina sudjelovati Rovinj, Varaždin i Zadar. U subotu od 11 sati u Dvorani mladosti igraju Rijeka i Rovinj, odnosno na Kozali u istom terminu Varaždin i Zadar. U 13.40 sati na Trsatu je susret za treće mjesto, a dva sata kasnije finale. U Liverićevu pripremnom programu do početka prvenstva i domaćeg ogleda protiv Siska 6. listopada zacrtan je i nastup na turniru u Zadru 29. i 30. rujna.




– Postoji mogućnost da u taj raspored pripremnih utakmica ubacimo još poneki susret, ali nećemo forsirati i riskirati mogućnost ozljede jer ionako nas nema previše – poručio je trener odbojkaša Rijeke.