Igor Lovrinov

Cure uživaju u utakmicama i trebamo što bolje iskoristiti vrijeme dok je Grbac s nama

Denis Frančišković

Igor Lovirnov/Foto Arhiva NL

Igor Lovirnov/Foto Arhiva NL



RIJEKA Odbojkašice Rijeke CO nakon dvaju gostovanja vraćaju se na svoj parket, večeras od 19.30 u jadranskom derbiju ugošćuju sastav Splita i nadaju se pozitivnom nizu. Nizu kojim bi učvrstile lidersku poziciju. Mlada ekipa Igora Lovrinova, pojačana iskusnom Anom Grbac, ugodno je iznenađenje lige nakon četiri kola. Riječanke su zabilježile tri gostujuće pobjede (Poreč, Osijek, Olimpik), dok su u jedinom domaćem ogledu tijesno poražene od drugoplasirane Marine Kaštela (2:3).


– U principu, dosadašnji učinak je iznad očekivanja. Možemo tako reći. Nismo očekivali da će Ana Grbac ostati s nama tako dugo i to je jedan od razloga naših dobrih igara – kaže trener Igor Lovrinov. – No, cure igraju stvarno dobro, dobra je i atmosfera tako da je sada ustvari sve pozitivno.


Liga osam je zasad poprilično izjednačena. Riječanke su se u svemu jako dobro snašle.




– Kad sam najavljivao sezonu, rekao sam da će liga biti vrlo izjednačena i da će biti dosta iznenađenja. I to se stvarno dogodilo. Iako ne pogađam često. Ono što je posebno važno je da smo tri utakmice dobili u gostima. Sve su to teška gostovanja, ali lijepa i zanimljiva. Nema laganih utakmica i nekako je sve to u našem rangu. Cure uživaju u ovim utakmicama i trebamo što bolje iskoristiti ovo vrijeme dok je Grbac s nama – dodaje Lovrinov.