Regionalna liga vaterpolista

Vojvodina je kvalitetan suparnik, bit će to teška utakmica

Igor Duvnjak

Marko Blažić/Foto Arhiva NL

Marko Blažić/Foto Arhiva NL

Susret će se sigurno prelomiti u posljednjim minutama, do tada će biti u »egalu« – smatra mladi bek Riječana Marko Blažić. Utakmica na Kantridi počinje u 20 sati.



RIJEKA Iza vaterpolista »Primorja Erste banke« kraća je natjecateljska stanka poslije prve pobjede u A-2 Regionalnoj ligi, slavlja protiv »Kopera« na Kantridi, a riječke je kapice prekidaju večerašnjim domaćim nadmetanjem s »Vojvodinom« (20 sati). Domaća momčad i dalje ne može računati na oboljelog kapetana Duju Peroša, a tijekom tjedna su zdravstvenih problema imali Dario Rakovac i Marko Blažić, koji će ipak večeras zaigrati. Među gostima je i jedno riječko ime, napadač Marko Radulović, koji se nedavno s Kantride preselio u »Vojvodinu«. O utakmici je jučer bilo riječi na konferenciji za novinare u klupskim prostorijama kojoj su nazočili pomoćni trener Boban Voštić i Marko Blažić.


– Na pozitivnom valu rezultata poslije pobjede nad »Koperom« u dobrom raspoloženju dočekujemo »Vojvodinu« – rekao je Boban Voštić, okrećući se suparniku i izgledima mlade riječke momčadi. – Naše goste predvodi iskusni Randžić te naš donedavni igrač Marko Radulović, koji predstavljaju udarnu snagu suparničkog napada. Mi smo se tijekom tjedna spremali za ovu utakmicu i na to što nas očekuje. Blažić i Rakovac su imali problema, ali će zaigrati. Svi su spremni dati sve od sebe u ovom duelu. Očekujemo da ćemo pružiti ono što možemo te borbenošću i plivanjem stići do željenoga rezultata. Ne zaboravimo da igramo kod kuće, očekujemo dosta naših navijača.


Marko Blažić i suigrači žele večeras obogatiti bodovni saldo, iako znaju da ih očekuje težak ispit na Kantridi.




– »Vojvodina« je kvalitetan suparnik, bit će to teška utakmica. Susret će se sigurno prelomiti u posljednjim minutama, do tada će biti u »egalu« – smatra mladi bek Riječana. – Jako dobro smo trenirali tijekom tjedna, očekujemo da ćemo biti dobar suparnik. Nadam se da ćemo se predstaviti u najboljem svjetlu, da ćemo dati sve od sebe za uspjeh. Očekujemo dobru igru, to nam je potrebno za samopouzdanje.


Iz vodstva »primorjaša« poručuju da povodom proslave 110 godina Sportskog društva »Primorje 08« tijekom cijelog ovog mjeseca traje akcija prodaje godišnjih ulaznica za domaće utakmice »Primorja EB«. Cijena godišnje ulaznice iznosi 150 kuna, a ona uključuje i majica »Primorja«.