Regionalna liga

Duje Peroš donio bod vaterpolistima Primorja EB u Kragujevcu

Igor Duvnjak



KRAGUJEVAC Utakmica drugog kola Lige za doigravanje A2 Regionalne lige vaterpolista: Radnički – Primorje Erste banka 10:10 (2:0, 3:3, 4:4, 1:3). Plivalište u Kragujevcu. Suci Matijević (Hrvatska), Putniković (Srbija).


RADNIČKI: Dobožanov, Mitrović, Stanojević, Ganić 5, Radovnlija 1, Tanasijević , Panić, Guillaume 2, Vasić, Gusarov 1, Manić 1, Tomašević, Gavrilović, Pljevančić.


PRIMORJE ERSTE BANKA: Čubranić, Čunko, Brubnjak, Putt 1, Peroš 1, Blažić, Tkač 2, Rakovac, Petrić,Vrlić, Paparić 2, Aksentijevic 3, Milošević, Car 1.




Kompletirana momčad vaterpolista Primorja Erste banke nastavlja uspješnim nastupima u razigravanju prvih šest momčadi A2 Regionalne lige. Poslije uvjerljive pobjede na svom plivalištu nad Budvom, igrači trenera Igora Hinića su osvojili bod u uzbudljivom finišu na kragujevačkom gostovanju. Bilo je 10:10 nakon što je domaći Radnički uplivao u posljednje minute s minimalnim vodstvom. Domaćini su vodili 9:8 na što je stiglo izjednačenje Bojana Cara, a dvije i pol minute prije kraja Ganić je pogodio za 10:9. Ipak, Riječani su u svom posljednjem napadu izborili prednost igrača više i kapetan Duje Peroš je 47 sekundi prije kraja postavio konačnih 10:10.


Bio je to epilog ogleda u kojem su Kragujevčani u nekoliko navrata vodili i s tri gola razlike, ali se vrsni centar gostiju Lovro Paparić i suigrači nisu predavali do kraja, na koncu su nagrađeni remijem.