Kakav povratak

Novopečena mama Serena Williams želi obraniti naslov na Australian Openu

Hina

REUTERS

REUTERS

Williams, koja je nakon osvajanja svog 23. grand slam naslova objavila da je u drugom stanju, rodila je kćer Alexis Olympia Ohanian Jr. 1. rujna i sada ima samo tri mjeseca da se dovede u formu u kojoj će moći obraniti naslov



Bivši ‘broj jedan’ ženskog tenisa i novopečena mama Serena Williams (36) planira povratak u Melbourne Park na početku sljedeće godine kako bi obranila naslov osvojen prošle godine na Australian Openu, objavio je u utorak direktor turnira Craig Tiley.


Williams, koja je nakon osvajanja svog 23. grand slam naslova objavila da je u drugom stanju, rodila je kćer Alexis Olympia Ohanian Jr. 1. rujna i sada ima samo tri mjeseca da se dovede u formu u kojoj će moći obraniti naslov.


»Serena će se vratiti«, rekao je Tiley novinarima u Melbourneu. »Želi se vratiti 2018. i obraniti naslov i sada trenira. Ima ispred sebe nekoliko mjeseci i očito je da sve ovisi o njoj da ocijeni kako stoji s formom.«




Australian Open ima rekordan nagradni fond iduće godine od čak 55 milijuna australskih dolara, što je za deset posto više nego prošle godine, a pobjednici u ženskoj konkurenciji će pripasti četiri milijuna australskih dolara (3,11 milijun američkih dolara).