Spektakl

Nezaboravna uvertira Plava laguna Croatia Openu: Ivanišević i Bahrami razlog groznice subotnje večeri

Zlatko Horvat

BIT ĆE SMIJEHA – Mansour Bahrami  / snimio M. MIJOŠEK

BIT ĆE SMIJEHA – Mansour Bahrami / snimio M. MIJOŠEK

Veselim se što ću opet zaigrati ekshibiciju s Bahramijem, sve nas čeka sjajna zabava. Mansour je teniski umjetnik, jedinstven tip koji i nas kolege uvijek nasmije do suza – kaže Goran Ivanišević



Goran Ivanišević i Mansour Bahrami bit će zvijezde ekshibicije u subotu, 14. srpnja, uvertire umaškog ATP-a Plava laguna Croatia Opena. Na stadionu što nosi njegovo ime, Ivanišević će opet zaigrati s Bahramijem, ali ovog puta sa suprotne strane mreže. Prije četiri godine, u sklopu proslave 25. izdanja, Ivanišević i Bahrami igrali su protiv Thomasa Mustera i Henrija Lecontea. Bio je to početak tradicije ekshibicija uoči umaškog ATP-a, dvoboji teniskih legendi u međuvremenu su postali neodvojiv dio umaškog turnira koji na poseban način obogaćuju program, a publici uvijek daruju večeri pune smijeha, zabave i lijepih sjećanja.


– Veselim se što ću opet zaigrati ekshibiciju s Bahramijem i budite sigurni da nas sve čeka sjajna zabava. Mansour je teniski umjetnik, jedinstven tip koji i nas kolege uvijek nasmije do suza. Od njega publika može očekivati sve moguće trikove. Ovime ćemo nastaviti fantastičnu tradiciju ekshibicija po kojoj je Umag sve prepoznatljiviji na svjetskoj teniskoj karti – poručio je Goran Ivanišević.


Bahrami je zaista jedinstveni teniski »showman«. Rođen je prije 62 godine u Iranu i kao profesionalnom tenisaču daleko najveći mu je uspjeh finale parova u Roland Garrosu 1989. godine s Francuzom Ericom Winogradskim. No, zbog vica i gegova na ekshibicijama i pozivnim turnirima postao je – legenda. S obzirom na to da je i Ivanišević pun ideja kada su ovakvi susreti u pitanju, može se očekivati pravi spektakl.




– Prije četiri godine smo se sjajno zabavili. Sjećam se punog stadiona i sjajne atmosfere. Za ovu godinu sam pripremio nešto posebno, a znam da nas u Umagu očekuju mnoga iznenađenja. Zato se jako veselim ponovnom susretu s Goranom, Umagom i Hrvatskom – poručio je Mansour Bahrami.


Ovogodišnje 29. izdanje Plava laguna Croatia Open Umaga održava se od 13. do 22. srpnja.