Poraz Zamećana

TIN LUČIN: Htio sam pobijediti više nego ikada…

Igor Duvnjak

Tin Lučin/R. BRMALJ

Tin Lučin/R. BRMALJ

Možda sam u toj želji izgorio. Inače, nastupiti ovdje je bio prekrasan osjećaj. Zaželio sam se igre. Žao mi je što smo na kraju izgubili - rekao je Lučin nakon poraza od Dubrave



RIJEKA Mlada momčad rukometaša »Zameta« ostala je bez bodova protiv »Dubrave«, s kojom je vodila »do ulaska u posljednji zavoj«, a onda je u »ciljnoj ravnici« jednostavno stala. Umjesto mirne igre, srljanjem i greškama je olako prosipala stečeni kapital od četiri gola. U porazu Zamećani se trener Nedeljko Lalić može tješiti da je dobio bitnog aduta više, mladu nadu Tina Lučina, koji je u prvom nastupu nakon duge pauze odmah potvrdio kakvo će pojačanje biti za riječku momčad. Zasuo je goste sa devet golova, vješto surađivao s raspoloženim pivotom Veronom Načinovićem, autorom sedam pogodaka. Taj je tandem zabio 16 od ukupno 25 pogodaka »Zameta«, ali to ovog puta nije bilo dovoljno.


– Imali smo stvarno previše oscilacija u igri – kaže Tin Lučin komentirajući uspone i padove svoje momčadi. – Krenuli smo loše, nismo igrali u obrani u početku pa su nam njihovi pivoti radili dosta problema. Poslije smo skupili glave, počeli igrati obranu, naš vratar je obranio nekoliko lopti, vratili smo se za što smo nagrađeni i u napadu. Na kraju nismo uspjeli.


Tin je odigrao utakmicu s itekakvim emocionalnim nabojem. Zaigrao je nakon duge stanke i to pred riječkom publikom.




– Htio sam pobijediti više nego ikada, želio sam dobiti ovaj susret nego možda niti jedan drugi. Možda sam u toj želji izgorio. Inače, nastupiti ovdje je bio prekrasan osjećaj. Zaželio sam se igre. Žao mi je što smo na kraju izgubili, ali se nadam da ćemo podići glave i ići po bodove u idućoj utakmici.