Kasno buđenje

Riječke rukometašice izgubile od Zrinskog

Igor Duvnjak



Rukometašice »Zameta« prekinule su pozitivan niz ostavši praznih ruku na svom parketu na kojem ih je torpedirao čakovački »Zrinski«.


Domaće su platile cijenu blijedom izdanju u prvom poluvremenu kada je pred njihovim vratima bilo kao na šetalištu – gošće su se nadavale golova.


Zamećanke su pokušale preokret u nastavku, prišle su i na samo korak zaostatka (19:20). Vratarka Ella Toskić je trima sjajnim obranama stvorila priliku za izjednačenje i preokret raspoloženoj Katje Mikolić i suigračicama, ali nezaustavljiva Ana Marija Gavrić i njezine klupske kolegice ipak su uspjele sačuvati kapital i odjuriti na novu prednosti od tri pogotka (21:24).




Na koncu su bodovi otišli autobusom za Čakovec, a Riječanke je kasno buđenje stajalo poraza na oproštaju od domaće publike u ovoj polusezoni.



RIJEKA Utakmica 12. kola Prve lige rukometašica Zamet- Zrinski 28:31 (14:20). Dvorana na Zametu. Gledatelja 70. Suci Cepanec (Turčin) i Dragočajac (Novska).


ZAMET: Troskot, Mršić, Martinović, Jerčinović 4 (2), Židek 2 (1), K. Mikolić 9, I. Mikolić, Brkljača 2, Jelenović 1, Toskić, Jurčić 7, Visković 1, Dobrić 2, Piršl.


ZRINSKI: Kozjak, Gavrić 11 (2), Lukić 4, Polak, Senčar, Pajić,M. Balić, Žvorc, Resman 1, Grubišić 6 (2), Car 2, Vukojević 6, Šestak 1, Blagus, K. Balić, Androić.


Isključenja:Zamet 4, Zrinski 10 minuta. Sedmerci:Zamet 4 (3), Zrinski 5 (4).