Pobjeda nad Crnogorcima

Lino Červar: Publika je bila bolja od nas

Toni Bilić



 – Publika je bila bolja od nas. Napravili smo puno pogrešaka, koje nam se ne smiju dogoditi u susretima na EP-u – kaže Lino Červar, izbornik reprezentacije Hrvatske.


– Utakmica nam je otvorila oči, ukazala na pogreške, koje do početka EP-a moramo ispraviti. Dobro smo igrali u obrani u prvom dijelu, Ipak, događao nam se pad u igri, kad bi nam se Crnogorski priližili, zaigrali bismo bolje. Ono što me posebno ljuti je što  su neki pojedinci utakmici shvatili utakmicu kako nisam želio. Bilo je pokušaja lobovanja vratara…


Isključeni su Kontrec i Horvat?




– Nitko nema pravo prigovarati sucima, igrači moraju biti jači od sudačkih odluka. To ću im reći na analizi susreta. Sve u svemu, mogu biti zadovoljan, pobijedili smo jaku i motiviranu Crnu Goru. Igrači su umorni, noge su im teške. Sada slijedi sedam dana »laganih« treninga, ali prije svega priprema  utakmica  koje nas čekaju. Od ovog trenutka počinjemo razmišljati o Srbiji, jer znamo da to neće biti lagana utakmica. Vjerujem da  uz našu bolju igru, ali i još glasniju publiku, možemo do pobjede.