Ždrijeb u Zagrebu

Rijeka u polufinalu Kupa protiv Intera u Zaprešiću, Dinamo dočekuje Osijek

Portal Novilist.hr

Zoran Kvržić, Heber, Domagoj Pavičić i Dario Župarić/Foto R. BRMALJ

Zoran Kvržić, Heber, Domagoj Pavičić i Dario Župarić/Foto R. BRMALJ

Zanimljivo je da je svaki predstavnik kluba izvukao svoj klub. Dakle, prvo je Branko Laljak izvukao Inter, pa Luka Ivančić Rijeku, a onda Damir Bukovina Dinamo - prenio je Josip Brezni, povjerenik za natjecanje Prve HNL 



RIJEKA Nogometaši Rijeke u polufinalu Kupa Hrvatske igrat će protiv Intera u Zaprešiću! U drugom polufinalnom susretu u Maksimiru će se susresti Dinamo i Osijek. Odlučio je tako ždrijeb lišen bilo kakvih ograničenja održan ovoga utorka u Zagrebu, koji je, prema tumačenju Josipa Breznoga, povjernika za natjecanje Prve HNL i člana HNS-ove Komisije koja bavi kup-natjecanjem, donio jednu specifičnost.


– Zanimljivo je da je svaki predstavnik kluba izvukao svoj klub. Dakle, prvo je Branko Laljak izvukao Inter, pa Luka Ivančić Rijeku, a onda Damir Bukovina Dinamo! – prenio je Brezni.


Jasno je nakon svega da je direktor Rijeke bio sretne ruke jer Inter je najlakši protivnik u ovoj fazi natjecanja neovisno o tome što o finalisti odlučuje jedna utakmica, a ta jedna će se igrati u Zaprešiću. Termin polufinala je 24. travnja. Finale je 31. svibnja u Puli.