Opatija Fight Night

Najavljen subotnji borilački spektakl u Opatiji

Igor Duvnjak

Ivan Stanić, Mladen Kranjčec, Zoran Zdelar/S. DRECHLSER

Ivan Stanić, Mladen Kranjčec, Zoran Zdelar/S. DRECHLSER

Priredba u opatijskom Centru Gervais počinje u 20 sati. U ring će iskusni domaći borac Ivan Stanić, koji je čak bio WBC Muay Thai svjetski prvak, zatim Zlatko Bajić, Enfusion svjetski prvak, potom Lovro Datković, Kristijan Kolaj, Ivan Horvatić...



RIJEKA Opatija će u subotu od 20 sati biti domaćin novoga, već tradicionalnog zanimljivog borilačkog događanja, desetog po redu »Opatija Fight Night«, o tome je bilo riječi na pressici održanoj na Korzu u prostorijama »Ri Info«. Priredba će se održavati u klupskom prostoru »Centra Gervais«, jednom od najvećih na Kvarneru, kako poručuju organizatori, tu će biti postavljen ring. Tu će se pojaviti iznimni iskusni domaći borac Ivan Stanić koji je čak bio WBC Muay Thai svjetski prvak. U ring se poslije duže stanke vraća Zlatko Bajić, Enfusion svjetski prvak. U ring će izaći Lovro Datković, Kristijan Kolaj, Ivan Horvatić i razni drugi borci. Pred novinare su izašli Zoran Zdelar, menadžer »Opatija Fight Cluba«, Mladen Kranjčec, predsjednik kluba i jedan od glavnih boraca OFN–a X Ivan Stanić, koji će se u subotu nastojati pokazati u što boljem izdanju nadajući se uspjehu.


– Sve ovo je dodatni motiv da priredimo što veći spektakl – poručio je Zoran Zdelar. – Vjerujemo kako ćemo uspjeti u našim nastojanjima i ovog puta. Zadovoljstvo je i turnir četvorice, pojas namijenjen pobjedniku je prvi ovakav pojas izrađen na Kvarneru.


»Opatija Fight Club« postoji deset godina, predsjednik Mladen Kranjčec se sa zadovoljstvom i s ponosom osvrnuo na taj prijeđeni put.




– Deset godina je dosta dug period, kažu da ako nešto zaživi i dvije-tri godine znači da je to uspjelo. Mi pak postojimo cijelo desetljeće, to je lijepa brojka – konstatirao je čelnik »Opatija Fight Cluba«. – Krenuli smo nas nekolicina, a stiglo se daleko, bili smo i u prijenosima na Eurosportu, postignuto je sjajnih rezultata. Ovo bi sada trebala biti točka na i našeg rada na zadovoljstvo sadašnjih boraca i svih onih koji dolaze za njima.


Ivan Stanić željno čeka meč pred svojim navijačima.


– Uvijek mi je čast i veliki gušt nastupati pred domaćom publikom – rekao je Stanić. – Suparnik mi je atraktivni, iskusni borac Damjan Savanović. Osjećam se dobro, nemam ozljeda, nadam se da ću riješiti meč u svoju korist.


Ulaznice su u prodaji, cijena je 50 kuna za stajanje, 80 kuna za slobodno sjedenje, te 100 kuna za VIP ulaznice s numeriranim sjedalima u prva tri reda. Mogu se nabaviti u Caffe baru »Monokini Opatija«, u restoranu »Bianco&nero« u sklopu opatijske dvorane »Marino Cvetković«, te u »Dallas music Shopu« u Rijeci.