SP kuglanje

Hrvatice osigurale medalju

Hina

Ilustracija

Ilustracija

Hrvatska reprezentacija u sastavu Ana Bacan, Ines Hasić, Milana Pavlic, Nataša Ravnić-Gašparini, Katarina Zajec i Ines Maričić u četvrtfinalu je sa 6-2 (3614-3444) bila bolja od Rumunjske i izborila plasman u polufinale

SPEICHERSDORF Ženska kuglačka reprezentacija Hrvatske osigurala je u petak najmanje brončano odličje na Svjetskom ekipnom prvenstvu kojem je domaćin njemački Speichersdorf.Hrvatska reprezentacija u sastavu Ana Bacan, Ines Hasić, Milana Pavlic, Nataša Ravnić-Gašparini, Katarina Zajec i Ines Maričić u četvrtfinalu je sa 6-2 (3614-3444) bila bolja od Rumunjske i izborila plasman u polufinale.

Hrvatske kuglačice će se za finale boriti protiv boljeg iz četvrtfinalnog dvoboja Mađarske i Češke, a taj će njihov polufinalni obračun biti na rasporedu u subotu (8.00 sati).


U borbi za odličja su i hrvatski kuglači. Njihov četvrtfinalni meč protiv Austrije na rasporedu je danas s početkom u 17.45 sati. Pobijede li Austrijance, hrvatski kuglači će u subotnjem polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Srbije i Poljske.