Oštro na prvu loptu

ZORAN VULIĆ: Tko ne želi igrati može odmah otići iz Hajduka

Portal Novilist.hr

Zoran Vulić/ M. JURINEC/PIXSEL

Zoran Vulić/ M. JURINEC/PIXSEL

 Nitko na mene nije vršio pritisak oko smjene Kopića i dovođenja Vulića. Istina je da smo razgovarali s Tudroom, ali nismo se dogovorili. Izabrali smo Vulića, on je Hajdukovo dite - rekao je predsjednik Huljaj.



SPLIT Na Poljudu je predstavljen novi trener Hajduka Zoran Vulić zajedno sa svojim pomoćnicima Mariom Carevićem i Mladenom Pralijom. Vulić je potpisao dvogodišnji ugovor. Predsjednik Jasmin Huljaj prvo je objasnio što se sve događalo tijekom burnog poljudskog tjedna u kojem je smijenjen Željko Kopić.


– Nitko na mene nije vršio pritisak oko smjene Kopića i dovođenja Vulića. Istina je da smo razgovarali s Tudroom, ali nismo se dogovorili. Nismo se u pojedinim trenucim razumijeli. S Kopićem smo se sporazumno rastali. Izabrali smo Vulića, on je Hajdukovo dite. Očekujemo bolje igre i rezultate u nastavku sezone – rekao je Huljaj, a Vulić se suočio s očekivanim pitanjem: Kako se osjeća na početku svojega petog trenerskog mandata na splitskoj klupi?


– Osjećam se kao izgubljeni sin koji se vratio kući. Zna se što je Hajduk, još me tresu emocije kao da sam tu prvi put. Moram vidjeti koji su razlozi lošeg starta momčadi, obavit ću razgovor sa svakim igračem pojedinačno. Što ću im reći uoči prvog, poslijepodnevnog treninga? Znate da ne volim pričati, mene samo zanima samo teren. 




Činjenica je da neki igrači nisu željeli igrati…


– Onaj tko ne želi igrati u Hajduku može odmah otići. Vidite da sam došao u bijeloj majici i plavim hlačama, to je svima jasna poruka. Što se tiče igranja igrat će najbolji pa makar to bio i pionir! – poručio je novi trener Hajduka.