Wolfsburg ga slavi: Hrvatski reprezentativac briljirao u ovom kolu Bundeslige

Hina

foto: REUTERS

foto: REUTERS

U sudačkoj nadoknadi (90+1) asistirao je Jérômeu Roussillonu za konačnih 3-0 u gostima kod berlinske Herthe, koju vodi hrvatski trener Ante Čović. Vodeći pogodak za Wolfsburg postigao je Wout Weghorst u 9. minuti iz penala.



BERLIN – Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je strijelac i asistent u pobjedi Wolfsburga, iako je ušao u igru tek u 77. minuti susreta protiv Herthe.


Brekalo se u 82. minuti probio po lijevom boku, driblingom se riješio čuvara i zatim sa vrha kaznenog prostora precizno pogodio donji desni kut za 2-0.


A u sudačkoj nadoknadi (90+1) asistirao je Jérômeu Roussillonu za konačnih 3-0 u gostima kod berlinske Herthe, koju vodi hrvatski trener Ante Čović. Vodeći pogodak za Wolfsburg postigao je Wout Weghorst u 9. minuti iz penala.




Eintracht iz Frankfurta u nedjelju je bez hrvatskog napadača Ante Rebića u 2. kolu Bundeslige izgubio na gostovanju kod Leipziga sa 1-2. Za Leipzig strijelci su bili Timo Werner (10) i Yussuf Poulsen (80), a utješni pogodak za goste zabio je Gonçalo Paciência (89).


Prije tri dana trener Eintrachta kritizirao je Rebića zbog nezalaganja na utakmici kvalifikacija za Europsku ligu protiv Strasbourga u kojoj su poraženi sa 0-1. A u nedjelju u 2. kolu Bundeslige izostavio ga je iz momčadi, za Rebića nije bilo mjesta ni na klupi za pričuve.