Primera

Vrsaljko asistent u pobjedi Atletica. Costa zbog slavlja isključen

Hina

U 68. minuti Vrsaljko se probio po desnom boku i u sredini kaznenog prostora odličnom, niskom loptom pronašao Diega Costu



Nogometaši Atletico Madrida pred svojim su navijačima svladali Getafe sa 2-0 u utakmici 18. kola španjolskog prvenstva, a hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko bio je asistent kod drugog pogotka, koji je postigao povratnik Diego Costa.


Atletico je poveo u 18. minuti golom Angela Corree, za kojeg je sve pripremio Antoine Griezmann, a Argentincu je ostalo samo poslati loptu u mrežu. U 68. minuti Vrsaljko se probio po desnom boku i u sredini kaznenog prostora odličnom, niskom loptom pronašao Diega Costu koji je postigao svoj drugi pogodak otkako se vratio u Madrid iz londonskog Chelseaja, a prvi na domaćem travnjaku.


Španjolski reprezentativac je pogodak otišao proslaviti među navijače, a kako je šest minuta prije dobio žuti karton zbog udaranja suparnika laktom, sudac Jose Luis Munuera Montero nije imao izbora nego ga isključiti pokazavši mu drugi žuti, odnosno crveni karton.




Šime Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu, a osim što je bio asistent, zaradio je i žuti karton već u 14. minuti zbog naguravanja sa suparničkim igračem.


Atletico Madrid sa 39 bodova drži drugo mjesto na ljestvici, a za vodećom Barcelonom zaostaje šest bodova, ali Katalonci imaju utakmicu manje. Getafe je na osmom mjestu sa 23 boda.