Dobra suradnja

Vojko Obersnel podržao projekt Orijenta 1919 od čega će najviše koristi imati mladi nogometaši

Ivan Volarić

Marinko Koljanin/Foto Arhiva NL

Marinko Koljanin/Foto Arhiva NL

Gradonačelnik je izrazio maksimalnu podršku ovom projektu, a posebno kada je riječ o omladinskom pogonu, uvjetima u kojima trenira naš podmladak, odnosno u perspektivi proslavi stogodišnjice kluba koja će se obilježiti druge godine – rekao je dopredsjednik kluba Marinko Koljanin



RIJEKA Nezavisni gradski vijećnik Marinko Koljanin boravio kod gradonačelnika Vojka Obersnela. Ovaj susret nije imao nikakvu političku podlogu budući da je Koljanin odnedavno novi dopredsjednik Orijenta 1919, odnosno dio ambiciozne Uprave riječkoga trećeligaša na čelu s predsjednikom Sašom Matijašom. Jedina tema sastanka bio je Orijent 1919, odnosno njegov omladinski pogon, uvjeti u kojima treniraju klinci krimejskog trećeligaša i stadion na Krimeji koji je u gradskom vlasništvu.


– Gradonačelnik je izrazio maksimalnu podršku ovom projektu, a posebno kada je riječ o omladinskom pogonu, uvjetima u kojima trenira naš podmladak, odnosno u perspektivi proslavi stogodišnjice kluba koja će se obilježiti druge godine – govori Koljanin koji će sigurno imati dobru suradnju s Obersnelom. Uostalom, tako je bilo u prije desetak godina kada su surađivali s pozicija direktora HNK Rijeka i gradonačelnika Rijeke, a taj odnos neće bitno poremetiti ni činjenica da je Koljanin na posljednjim lokalnim izborima bio na suprotnoj strani od aktualnog gradonačelnika. Nogomet i dobrobit djece veže ljude!


Inače, s Krimeje je stigla obavijest kako su puštene u prodaju pretplatne ulaznica za ovu sezonu. Cijena ulaznica je 300 kuna za tribinu, odnosno 180 kuna za stajanje. Godišnja ulaznica za djecu do 11 godina je 100 kuna. Članovi kluba na ove iznose imaju deset posto popusta.