Svjetsko prvenstvo u Rusiji

“Vatreni” odradili prvi trening: Reprezentacija osvojila Ruse. Zaigrali nogomet s lokalnom djecom

Hina

foto: REUTERS

foto: REUTERS

Hrvatski nogometaši će trenirati na potpuno novom i atraktivno uređenom malom stadionu u mjestu Roščino, udaljenom 15-ak minute vožnje od hotela. Stadion je u potpunosti preuređen, ima i reflektore, a domaćini navode kako je siguran pa će svim "nepozvanim gostima" biti onemogućena bilo kakva špijunaža tijekom treninga.



ROŠĆINO – Po sretnom dolasku u Rusiju, na poprište Svjetskog prvenstva, hrvatska nogometna reprezentacija smjestila se u svoju bazu te na radost domaćina održala otvoreni trening na Areni Roščino.


Vatreni su po slijetanju u Sankt Peterburg stigli u svoj bazni kamp za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u Rusiji, u hotel Šumska rapsodija u mjestu Iličevo.U poslijepodnevnim su satima na lijepo uređenom objektu, Areni Roščino, održali otvoreni trening koji je pratio pun stadion, približno 500 gledatelja iz samog Roščina.Tom su prilikom prigodne govore održali hrvatski izbornik Zlatko Dalić i načelnik općine Roščino Valerij Savinov.


Prije samog početka treninga, hrvatski su reprezentativci zaigrali nogomet s lokalnom djecom, a sam trening odradili su svi Dalićevi izabranici.




Hrvatski nogometaši će trenirati na potpuno novom i atraktivno uređenom malom stadionu u mjestu Roščino, udaljenom 15-ak minute vožnje od hotela. Stadion je u potpunosti preuređen, ima i reflektore, a domaćini navode kako je siguran, pa će svim “nepozvanim gostima” biti onemogućena bilo kakva špijunaža tijekom treninga.


Do prvog sraza, 16. lipnja s Nigerijom u Kalinjingradu, trenirat će još pet puta.