Spreman za Španjolsku?

Stigle prve vijesti o neugodnoj ozljedi Domagoja Vide. Srećom, nisu crne kako je izgledalo

Hina

Reuters

Reuters

»Vida nakon tog sudara ima jaku kontuziju nadlaktice, no na pregledu rentgenskom snimkom nisu se vidjele nikakve koštane ozljede i trebao bi uskoro biti spreman«, poručio je liječnik hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević



Branič hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida lakše je ozlijedio ruku tijekom prijateljske utakmice s Portugalom no trebao bi biti spreman za utakmicu protiv Španjolske u utorak u Ligi nacija.


Vidu (29) je nakon pola sata igre nesretno udario hrvatski vratar Lovre Kalinić poslije čega je iznesen s terena, a zamijenio ga je Tin Jedvaj (22).


»Vida nakon tog sudara ima jaku kontuziju nadlaktice, no na pregledu rentgenskom snimkom nisu se vidjele nikakve koštane ozljede i trebao bi uskoro biti spreman«, poručio je liječnik hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević.




U četvrtak je Hrvatska u pripremnoj utakmici odigrala 1-1 s Portugalom u gradu Faro.U utorak pak gostuje kod Španjolske u gradu Elcheu, u novom natjecanju Liga nacija. Vida je standardni branič sa 66 nastupa te je igrao u udarnoj postavi prije mjesec i pol dana na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je Hrvatska osvojila srebrnu medalju.